Pentru informatii si preturi actualizate va rugam vizitati noul nostru website: www.ecopertare.ro

25/04/2015 legatorie carti

Legatorie de carte realizata 100% manual

legatorie-carti-6Legatorie de arta realizata 100% manual

Echipa ecopertare va prezinta serviciile de legatorie de carti. Stim deja ca printre dvs. sunt multi iubitori de carte, de aceea am dori sa venim in intampinarea dvs. cu acest serviciu de legatorie de arta. Cartile legate de catre noi sunt executate 100% manual, sau in engleza, deja celebrul „hand made”. Avem experienta in legatoria de carti de peste 40 de ani. Mai mult, maestrii nostri legatori au experienta in domeniul legatorie de arta de peste 40 de ani. Ca atare, va putem garanta produse si servicii de o calitate uimitoare. Speram ca fotografiile vorbesc de la sine.

Puncte cheie ale legatorie de carti:

legatorie de arta realizata 100% manual
peste 30 de culori la coperti
finisare si reconditionare profesionala
modele deosebite de cotoare
elemente decorative la alegere
Legatoria de carti

Realizam coperti de carti pentru orice tip de carte, noua sau veche. De cele mai multe ori, clientii vin cu carti vechi la legat si reconditionat. Dar nu de putine ori legam carti noi, sau mai nou carti cadou unicat pe care le puteti tipari chiar la noi.

Materialele ce se folosesc la realizarea copertei de carte sunt dintre cele mai variante, numarand peste 30 de modele si culori. Pleaca de la pielea ecologica standard si pana la piele naturala de capra sau de vitel, de cea mai buna calitate. De asemenea, se pot combina 2 nuante de culori diferite sau chiar 2 materiale diferite pentru a da o nota exclusivista cartii dvs.

Innobilarea cartii se face prin procedee de folio si timbru sec. Se poate scrie pe fata si cotor iar modelele sunt nenumarate, puteti chiar sa faceti dvs. designul copertii. Deoarece dispunem de tehnologii de ultima generatie, putem personaliza cartea dvs. si cu texte sau logo-uri diverse, trebuie doar sa ne furnizati documenul in format digital si noi il vom transpune intr-o lucrare de legatorie deosebita.

Tipuri de carti si lucrari pe care le putem lega:

carti de beletristica
carti pe care se lucreaza intens: carte de bucate, manuale tehnice, etc.
carti religioase: Biblia, Sfintele Scripturi, etc.
carti in serii mici
carti cadou – unicat
carte de onoare
carte de condoleante
albume foto
prezentari diverse
Va oferim de asemenea si servicii de aurire laturi pentru carti, reparare si reconditionare carte precum si legatorie de carti religioase.